Făcute la Pe Stop

Am încheiat proiectul „În Stare de Bine”! 🏁

Dragii noștri,

Vă scriem primul mesaj de aprilie cu o veste bună și o invitație la implicare.

Începem cu invitația: începând din martie, ne-am modificat activitatea ca să susținem cât mai eficient persoanele vulnerabile în situația și mai dificilă pe care le-a creat-o pandemia. Distribuim cât de des putem alimente de bază, produse de igienă și produse de îngrijire a copiilor, de aceea avem și noi, la rândul nostru, nevoie de sprijin ca să îi ajutăm.

 

Donez pentru cei vulnerabiliPerioada aceasta este importantă pentru noi și din alt motiv - tragem linie după cele 6 luni de proiect finanțat prin programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile


Iată ce am reușit împreună: în perioada octombrie - februarie am distribuit 1666 pachete cu produse de igienă menstruală fetelor și femeilor vulnerabile din București; tot atunci, am organizat cursuri de igienă menstruală pentru 59 de fete și femei vulnerabile.

Luna martie a venit cu pandemie și schimbări, așa că am modificat activitățile ca să putem ajuta cât mai eficient. Cursurile au trebuit anulate, dar am distribuit:
660 de flacoane cu gel dezinfectant pentru mâini
395 de pachete cu absorbante
10 pachete cu alimente de bază pentru familiile care au rămas brusc izolate și fără venituri
medicamente pentru diverse afecțiuni.

Proiectul s-a încheiat cu succes, am învățat multe și știm că, datorită statorniciei și flexibilității celor care ne susțin, putem ajunge să ajutăm mult, mult de tot.


În perioada asta sunt zile și zile - unele în care ne bucurăm că putem fi de ajutor, altele în care ne întristăm că nu putem face mai mult, mai bine, mai eficient, mai mai mai... Cert este că, cu implicare și înțelegere, putem accesa resurse dinăuntrul nostru de care poate nici nu eram conștienți înainte.

 

Împreună vom reuși.Made on
Tilda