Făcute la Pe Stop

Bărbați pentru femei

Foarte mulți bărbați confundă empatia cu slăbiciunea când vine vorba de menstruație, ne spunea Robert Ștefănescu, unul din cei patru domni care au spus da campaniei #BărbațipentruFemei.

Nu trebuie să fii femeie ca să îți pese, așa a pornit ideea campaniei în care am discutat cu bărbați despre cum stereotipurile și credințele false despre menstruație sunt încă printre noi, cum ne afectează comportamentele și cum încă afectează demnitatea femeilor.

Alături de noi au fost Alex Tocilescu, Cristian China Birta, Robert Ștefănescu și Silviu Faiăr, cărora le mulțumim și pe această cale. Toate clipurile de campanie pot fi văzute aici.

VEZI CLIPURI


Avem nevoie de genul ăsta de discuții în continuare. Ele ajută pe toată lumea, femei sau bărbați, să trăim într-o lume în care se pune preț pe demnitate.

Activitatea Pe Stop se întâmplă datorită ție și îți mulțumim că susții dreptul femeilor la egalitate, la vieți trăite cu demnitate și în acces la produse de bază, cum sunt cele de igienă menstruală. De aceea, avem nevoie în continuare de susținerea ta.

Donez pentru Pe Stop


Datorită ție am ajuns până aici și putem acum să ne transmitem experiența mai departe. Îți mulțumim mult, atât în nume propriu, cât și din partea fetelor și femeilor vulnerabile pe care ne ajutați să le ajutăm - mai nou, din toate colțurile țării.

Made on
Tilda