Făcute la Pe Stop

Câteva gânduri înainte de cozonac

LAUDA DE SINE

Foarte pe scurt, până definitivăm Raportul Anual, uite ce ne-a bucurat cel mai tare în 2022, pe lângă activitatea neîntreruptă de distribuire a pachetelor cu produse de igienă menstruală:

  • Pe Stop își extinde activitatea în țară! 13 echipe de voluntari din toate colțurile României au aplicat pentru a deveni parte din Rețeaua Demnității. În ultimele 2 luni am vizitat deja 7 dintre ele. Este fantastic cu câți oameni dornici să ajute am intrat în contact.
  • Cursuri cu fete… și băieți! Anul acesta, la invitația mai multor școli din București și din țară, am organizat o mulțime de cursuri despre menstruație cu eleve… și elevi! Pentru prima oară, am integrat în grupe și băieți, iar rezultatele au fost plăcut surprinzătoare!

  • Citește povestea fiecărei comunități noi din țară și vezi cum a fost la cursuri pe Facebook și Instagram.

INVITAȚIA

Donațiile sunt importante și țin proiectul în viață, dar voi, susținătoarele și susținătorii Pe Stop, faceți mult mai mult decât atât - sunteți sprijinul nostru, veniți cu idei, ne ajutați cu o perspectivă proaspătă, din exterior. Așa că te invităm în grupul de Facebook al susținătorilor, unde putem schimba idei ce ne inspiră legate de problema sărăciei menstruale în România.

Vreau în grupul de Facebook
Made on
Tilda