Făcute la Pe Stop

Vrei cursuri despre corp și consimțământ la școala copilului tău?

Avem noutăți despre proiectul cu cursuri despre corp și consimțământ cu elevele și elevii din școli vulnerabile din București. Dacă în iulie recrutam voluntare/voluntari, acum recrutăm școli!

Ce căutăm: școli din București cu mulți copii din medii vulnerabile, interesate să organizăm gratuit cursuri despre corp și consimțământ cu elevele și elevii lor de gimnaziu/liceu!

Dacă știi o astfel de școală, încurajează-i să facă o solicitare completând formularul. (Atenție - formularul poate fi completat doar de cineva care face parte din personalul școlii)

Înscriu școala la cursuri

Mai multe despre cursuri:

  • Sunt interactive și informale, organizate de voluntare specializate și ating două subiecte importante pentru copiii puberi și adolescenți:

1. Informații despre corp, schimbările prin care trece el în perioada asta și cum trebuie îngrijit.

2. Aspecte legate de relații sănătoase, impunerea limitelor și consimțământ, precum și moduri de acțiune în caz că cineva încalcă aceste limite.

  • Le vom organiza în perioada octombrie 2023 - aprilie 2024 și vor fi însoțite de broșuri cu informații, resurse online și întâlniri cu comunitatea din jurul școlii.

  • Pentru că acum avem disponibil doar un număr limitat de locuri, vom face o selecție a școlilor pe baza criteriilor de vulnerabilitate din formular. Școlile unde nu ajungem în această primă fază vor fi trecute pe o listă de așteptare.

Termenul-limită de înscriere a școlilor este 7 septembrie 2023!

Înscriu școala la cursuri

Pentru orice alte informații, ne poți contacta oricând pe mail sau la 0721 433 317.

Cu gânduri bune și recunoștință,
Irina și echipa Pe Stop

Acest newsletter este realizat în cadrul proiectului „Corp și consimțământ - educație pentru elevii vulnerabili din județul Galați și București", derulat de Asociația Pe Stop în parteneriat cu Asociația Femeilor Profesioniste și finanțat prin programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Detalii pe www.instaredebine.ro.
Made on
Tilda