Făcute la Pe Stop

Să fie un pic mai liniște.

Am început ziua inventariind, împreună cu voluntarele și colegele de la Iele Sânziene, produsele donate de bucureșteni pentru suratele noastre din Ucraina. Le-am pregătit apoi pentru transport către un centru din Sectorul 2. Este al treilea transport pe care îl organizăm în ultima săptămână. Cât am așteptat șoferii, am mai făcut, printre picături, câte ceva pentru programele noastre care continuă în București și zonele rurale.

Am încărcat produsele și acum, spre finalul zilei, am considerat că merit un premiu de 8 Martie - și am mâncat un ou Kinder. 

Diseară o să aduc produse noi de la localurile partenere, în locul celor pe care tocmai le-am expediat, pe care le vom trimite, la rândul lor, unde e nevoie. Și tot așa.

În timp ce peste graniță sosesc neîncetat fete și femei fugite din calea războiului, în București cele cu care lucrăm de peste 4 ani au în continuare nevoie de sprijin. Noi ne străduim să ne păstrăm și promisiunea față de ele, iar tu poți ajuta - devino donator lunar și oferă regulat un strop de demnitate unei femei vulnerabile din România! Demnitatea este cel mai de preț cadou în acest 8 Martie tulbure. 

VREAU SĂ DONEZ LUNAR

Made on
Tilda