Făcute la Pe Stop

Primul Teambuilding național

Luna trecută s-a întâmplat o premieră, atât pentru Pe Stop, cât și pentru mine, personal. Am adus împreună echipele din toată țara - voluntarele și voluntarii din Rețeaua Demnității, care lucrează în sprijinul celor vulnerabile din țară, s-au cunoscut pentru prima oară între ei și cu echipa din București. Iar pentru mine a fost cel mai fericit moment din punct de vedere profesional.

De la Galați până la Sibiu și Călărași, de la doamne profesoare din comunități mici până la studenți care fac naveta, cu toții am petrecut împreună două zile în care ne-am cunoscut în sfârșit. Și când zic „cunoaștere”, nu mă refer la faptul că am dat mâna și ne-am spus numele. Am aflat ce ne mână în luptă, de ce ne temem, ce vrem de la lume și viață și cum putem face, împreună, ca Pe Stop să fie cât mai bună și utilă. Teoretic e neprofesionist să plângi în contexte „de job”, dar nu mi-e rușine că asta am pățit la finalul ultimei zile. M-am emoționat pentru că vedeam cu ochii mei cum Pe Stop crește la nivel național, cum se alătură din ce în ce mai mulți oameni inimoși și, în același timp, cum ne cresc șansele în lupta împotriva sărăciei menstruale și în efortul de a aduce un strop de demnitate fetelor și femeilor vulnerabile din România.

Îți mulțumesc că ești parte din procesul ăsta care, pentru noi, începe să devină magic! Mai jos găsești albumul foto al întâlnirii, în speranța că imaginile îți vor transmite măcar o parte din emoția pe care am simțit-o noi.

Vezi album foto

Cu gânduri bune și recunoștință,
Irina
Made on
Tilda