Pe stop

Ce este pe stop

Care este legătura dintre absorbante și demnitate?

Când nu ai un adăpost deasupra capului sau suficiente resurse încât să îți asiguri traiul de zi cu zi, menstruația devine o umilitoare grijă în plus. Proiectul Pe Stop le redă femeilor lipsite de posibilități din România un strop de demnitate, ajutându-le să scape de această grijă. Lunar, oferim pachete cu necesarul de absorbante, la care uneori adăugăm și alte produse de igienă (gel dezinfectant pentru mâini, șervețele intime, șervețele normale, lenjerie intimă etc.),  împreună cu broșuri informative despre menstruație și sănătatea sexuală.

Organizăm și cursuri de igienă menstruală, pentru ca fetele și femeile cu care lucrăm să deprindă standarde corecte de îngrijire în vederea unei vieți mai sănătoase.

Pachetele lunare pe care le distribuim femeilor sărace sunt cumpărate din donații. Poți dona online (buton mai jos) sau prin transfer bancar către Asociatia Pe Stop, cont IBAN RO79INGB0000999908253801 deschis la ING.

Donează

Arhivă newsletter

Înscrie-te la newsletter

Asociația Pe Stop

Voluntari pe teren

Cu demnitate la țară

 

În perioada 1 iunie – 15 august, 100 de fete și femei din zonele rurale defavorizate vor primi pachete cu produse de igienă menstruală; în aceste zone vor fi organizate și cursuri de igienă menstruală pentru beneficiarele interesate.

Pentru noutăți legate de proiect, înscrieți-vă la newsletterul Pe Stop sau urmăriți paginile noastre de Facebook sau Instagram.

Acesta este un proiect derulat de Asociația Pe Stop și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a programului „În stare de bine”.

www.instaredebine.ro